QuranShelf
فارسی
وَٱلَّذِينَ ٱجْتَنَبُوا۟ ٱلطَّٰغُوتَ أَن يَعْبُدُوهَا وَأَنَابُوٓا۟ إِلَى ٱللَّهِ لَهُمُ ٱلْبُشْرَىٰ ۚ فَبَشِّرْ عِبَادِ ۝١٧ ٱلَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ ٱلْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُۥٓ ۚ أُو۟لَٰٓئِكَ ٱلَّذِينَ هَدَىٰهُمُ ٱللَّهُ ۖ وَأُو۟لَٰٓئِكَ هُمْ أُو۟لُوا۟ ٱلْأَلْبَٰبِ ۝١٨

۱۷بشارت براى كسانى است كه از عبادت طاغوت [= معبودان غیر الله] اجتناب ورزیدند و [توبه‌کنان] به درگاه الهی بازگشتند؛ پس [ای پیامبر،] [بهشت را] به بندگانم بشارت بده. ۱۸[همان] کسانی که سخن[های مختلف] را می‌شنوند و از بهترین آن پیروى مى‌كنند. آنان كسانى هستند كه الله هدایتشان کرده و خردمندند.

الزمر ۳۹:۱۷–۱۸Persian translation by Rowwad Translation Center, version 1.1.3, from QuranEnc.com

جایی آرام برای خواندن

برنامهٔ رایگان قرآن با امکان استفادهٔ آفلاین، جست‌وجوی عمیق و مجموعه‌های شخصی. بدون تبلیغ، حساب کاربری یا ردیابی.

برای iPhone، iPad، اندروید، مک و لینوکس.

پنج گونه خواندن

از روشنایی روز تا سیاه مطلق. صفحه‌ای را انتخاب کنید تا این سایت هم با آن تغییر کند.

پوستهٔ خواندن

با حضور قلب بخوانید. ژرف جست‌وجو کنید. آنچه در دلتان می‌ماند را نگه دارید.

با آرامش بخوانید

قرآن با خط عربی روشن، همراه با ترجمه‌ها و معنای واژه‌به‌واژه در کنارش. پوسته و اندازهٔ متن را انتخاب کنید و از همان‌جا که مانده بودید ادامه دهید، با اینترنت یا بی‌آن.

  • کاملاً آفلاین کار می‌کند
  • ترجمه‌ها و معنای واژه‌به‌واژه
  • از همان‌جا که ماندید باز می‌شود

آنچه می‌یابید را نگه دارید

یک جست‌وجو را به قفسه تبدیل کنید. آیه‌ها را به ترتیب دلخواه بچینید، یادداشت و برچسب بیفزایید و به رشته‌هایی که دنبال می‌کنید بازگردید.

  • قفسه‌های هوشمندی که جست‌وجو را دنبال می‌کنند
  • یادداشت و برچسب روی هر آیه
  • خروجی گرفتن و هم‌رسانی قفسه

باقی چیزها، آرام در جای خود

  • اوقات شرعی و قبله

    روی دستگاه شما و برای شهرتان محاسبه می‌شود، با یادآوری‌های آرام.

  • تلاوت‌ها

    آیه‌به‌آیه گوش دهید و متن همراهتان پیش می‌رود. پخش آنلاین، یا دریافت برای استفادهٔ آفلاین.

  • ابزارک‌ها

    نماز بعدی و جای شما در قرآن، روی صفحهٔ اصلی دستگاهتان.

QuranShelf در یک دقیقه

خواندن شما نزد خودتان می‌ماند

بدون حساب کاربری، بدون تبلیغ، بدون تحلیل رفتار. قفسه‌ها، یادداشت‌ها و سابقهٔ شما روی دستگاهتان می‌ماند و هرگز برای ما فرستاده نمی‌شود.